VKontakte, işletmeler için ücretsiz website oluşturucu özelliğini yayınladı

17 Temmuz 2020by admin0

VKontakte, işletmeler için ücretsiz website oluşturucu özelliğini yayınladı

Bu özellikle birlikte kullanıcılar, sosyal ağda oturum açmadan sayfayı görüntüleyebilir ve işletme ile iletişim kurabilir.

VKontakte, işletmeler için ücretsiz, bir sayfalık websitesi oluşturucu özelliğini yayınladı. Şirket, kullanıcıların sosyal ağa giriş yapmadan oluşturulan sayfayı görüntüleyebileceğini ve işletmeyle iletişim kurabileceğini belirtti.

Bir site oluşturmak için ise topluluk ayarlarına giderek, “Topluluktan Site” bölümünü seçmeniz ve “Site Oluştur” butonuna tıklamanız yeterli.

Tüm alanlar topluluk hesabından gelen bilgilerle otomatik olarak doldurulurken, başlık, açıklama ve işlem düğmesi işletme tarafından eklenmesi gerekiyor (Örneğin, “İstek gönder”, “Telefonla ara”). Arka plan için isterseniz bir resmi yükleyebilir, isterseniz gradyan altyapısına sahip bir websiteye sahip olabilirsiniz. Kısa sürede, hazırladığınız websitenizi yayınlayabilirsiniz. Siteniz “vk.link/isletme _ismi” şeklinde bir bağlantıya sahip olacaktır.

Bu özellik aracılığıyla çeşitli ürünler, müşteri incelemeleri, fotoğraflar ekleyebilir, rakiplerinizden farklılıklarınızı anlatabileceğiniz bir blog oluşturabilirsiniz.

Bir sayfalık websitenizi herhangi bir cihazdan görüntüleyebilir ve oluşturabilirsiniz. Yayınlanan bu özellik ile içerik oluşturucular, herhangi bir siteye kendi sayfasının bağlantısını yerleştirebilecek ve sosyal ağda sayfasını tanıtabilecek.

Website istatistikleri ile ziyaretçilerin sayısı, görüntülemeleri ve eylemleri izlenebilecek.

Şirkete göre, bu yeni araç girişimcilerin ve pazarlamacıların sipariş hacmini arttırmasına ve internet üzerinden müşterileri çekmesine yardımcı olacak.

Gelecekte, içerik oluşturucular sitede topluluk içeriği yayınlayabilecekler. Şirket ayrıca tasarım seçenekleri geliştirmeyi ve siteyi reklam araçlarıyla entegre etmeyi planlıyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tr_TRTurkish